Indien u als bedrijf interesse heeft in medewerkers vanuit het buitenland, dan bent u ook hiervoor bij Pro.Konak aan het goede adres.

Pro.Konak B.V.


In de loop der jaren heeft Pro.Konak zich bewezen als een betrouwbare partner voor bedrijven in de agrarische sector. Het succesformule is het verzorgen van goed en gemotiveerd personeel op maat. Met name in de beroepen waar handarbeid verricht moet worden is er een groot te kort aan geschikt personeel want een goede arbeidsmentaliteit is tegenwoordig ver te zoeken. Daarom besteden wij veel aandacht aan de werving en selectie van onze uitzendkrachten. Wij beschikken dan ook over uitzendkrachten op maat. Tevens stationeren wij een bedrijfsleider bij u in het bedrijf. Vervolgens verzorgt die alle dagelijks werkzaamheden rondom de uitzendkrachten. Zo zijn onze uitzendkrachten altijd direct beschikbaar, up-to-date en vaardig. Uiteraard houden wij u volledig op de hoogte van de ontvangst, begeleiding en coördinatie op en rond de werkvloer.

Uitzendbureau Pro.Konak B.V. – Personeelsgids
Uitzendbureau Pro.Konak B.V. – Privacyverklaring

Keuring & Certificaties


Verificatie Regristratie Ondernemingen (VRO) / NEN4400-1

Wij zijn door VRO gecertificeerd. VRO staat voor Verificatie Regristratie Ondernemingen. VRO let er ondermeer op dat uitzendkrachten alleen met inachtneming van de wettelijke verplichtingen en voorschriften aan de slag gaan. VRO controleert onder andere NEN4400-1 bedrijven die in aanmerking willen komen voor certificering en gaat na of gecertificeerde bedrijven in het register kunnen worden opgenomen. Als inlener weet u daarom zeker dat u zaken doet met een uitzendonderneming die, zo blijkt uit frequente controles, aan haar betalingsverplichtingen voldoet. Naheffingen op grond van WKA (Wet Ketenaansprakelijkheid) zijn daarmee uitgesloten. De doelstellingen zijn: Het beperken van risico aansprakelijkheid van inleners en uitbesteders van werk voor niet afgedragen belastingen en sociale verzekeringspremie’s Het voorkomen van hoge boetes voor inleners en uitbesteders van werk voor het werken met mensen die niet gerechtigd zijn om in Nederland arbeid te verrichten, van wie de identiteit niet is vastgesteld of die een valse identiteit hebben aangenomen. Beheer openbaar register, Register Normering Arbeid, van gecertificeerde en voor certificering aangemelde ondernemingen en sluiten overeenkomsten met certificatie instellingen.

Stichting Normering Flexwonen (SNF)

De Stichting beheert de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen en onderhoudt de normen. Organisaties die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden kunnen een certificaat van de Stichting Normering Flexwonen behalen. Hiervoor dienen zij te voldoen aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten.

Meer informatie over SNF

IDchecker (Online ID verificatie)

IDchecker is in 2003 opgericht met als doel om Nederlandse uitzendorganisaties te helpen bij het beoordelen van het identiteitsbewijs van nieuwe medewerkers. Nog steeds is die hoogwaardige dienst op het gebied van WID, WAV en WWFT een belangrijk onderdeel. Daarnaast is de dienstverlening en het type afnemer veranderd en is de service in Nederland de norm op het gebied van het online controleren van legitimatiebewijzen.

Cliënten


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!